Ledige lokaler

 

 

Kontorlandskap

B25 har flere kontorlandskap i ulike størrelser der bedriften din kan sitte samlet. Dette er en arealeffektiv løsning som gir mindre areal pr. kontorplass og dermed lavere leiekostnader. 


Cellekontor

B25 er oppført i flere byggetrinn, og i den eldste delen er det hovedvekt av cellekontorer. Her er det sus av historie, med stor takhøyde og fine bygningsdetaljer. Rommene er i flere størrelser, noen av dem kan romme 2-3 kontorplasser.

B25 har også seksjoner med cellekontorer, der firmaet ditt kan få sin "egen" seksjon.  


Prosjekt-/pendlerkontor – all inclusive

Har du behov for et eller flere kontorer i et begrenset tidsrom eller bare i deler av uken? Da kan du leie prosjekt-/pendlerkontor i B25. 

Dette gir en svært fleksibel løsning der du kan leie et eller flere kontorer til bruk i en kort periode i forbindelse med et prosjekt. Alternativt kan du leie kontor en fast ukedag, hvis du for eksempel bor i Grenland og pendler til en annen by. Konseptet er basert på ”all-inclusive"-prinsippet“. Det innebærer at du betaler en fast sum pr. dag, som inkluderer kontor med datalinje, renhold, tilgang til møterom, garderobe og resepsjonstjeneste, samt parkering og adgangskontroll.
Bildegalleri:

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale:
Tone Brekke - Marked og Kommunikasjon
Telefon: +47 952 15 976 - E-post: tone.brekke@hipark.no


Kontakt oss