Meld deg på vårt nyhetsbrev

IBKA

IBKA er et av Skandinavias ledende selskap innen industriell rengjøring, tørr- og våtsuging, høytrykksspyling og avfallshåndtering.

IBKA har sitt hovedfokus mot kjemisk prosessindustri, gass- og oljeraffinerier, metall og jernverk, fjernvarme samt kommuner og offentlige etater.

 

IBKA leverer prosjekter og løpende tjenester i hele Skandinavia og Storbritannia. Selskapet har en omsetning på 300 millioner kroner i 2019 og med mål om videre vekst.

 

IBKA er en operasjonelt drevet organisasjon hvor sikker jobbgjennomføring danner grunnlaget for all aktivitet. Alle oppdrag utføres etter markedets strengeste HMS-krav. Fokuset ligger på rådgivning og kvalitet, uten at det går på kompromiss med effektiviteten. Målet er alltid å levere størst mulig grad av oppetid på prosesskapasitet for kundene.

 

IBKA er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet, som er Norges største aktør innenfor gjenvinning og miljøtjenester. Årlig samler konsernet inn 1,5 millioner tonn avfall fra mer enn 44 000 kunder. I 2018 hadde Norsk Gjenvinning 1 200 medarbeidere og en omsetning på 4 milliarder kroner.

Kontakinfo:

IBKA Norge

Thormod Gjestlands veg 13
3936 Porsgrunn

Telf: +47 69 70 97 40

Les mer: www.ibka.no