Herøya Industripark langs Gunneklev

Herøya Industripark - med utsikt til verden

Herøya Industripark er et av Norges største industrimiljøer med 80 virksomheter. Samlet utgjør bedriftene på Herøya et fantastisk kompetansemangfold som kan bli gull verdt også for din bedrift. Du får blant annet tilgang på møterom, kantine, resepsjonstjenester og parkeringsplass.

Kontakt oss Last ned prospekt

Vi har kontorløsninger for alle behov

Bygg 25 er på 16.000 m2 og består av cellekontorer og kontorlandskap. Du kan leie ett kontor eller mange  – vi skreddersyr løsningen for deg. Lengden på leiekontrakten bestemmer du. Hvis du vil prøve deg fram med et prosjekt-/pendlerkontor 1-2 dager ukentlig, er det også fullt mulig. Som leietaker i B25 har du tilgang til en rekke fasiliteter som gjør jobbhverdagen din enklere. 

Logovegg resepsjon

Resepsjonstjenester

Industriparken har resepsjonstjeneste for mottak og registrering av gjester. Resepsjonen er åpen fra klokken 0700 – 1600. Som leietaker i kontorbygget vil du få firmalogoen din på veggen i resepsjonen og oppføring av firmanavn på skiltene utenfor bygget

Kantine

Kontorbygget har egen hyggelig kantine, med et stort utvalg av varme og kalde lunsjretter, samt salatbar. Kantineleverandøren kan også levere alt av møtemat, til store og små arrangementer.

parkeringsplass

Store parkeringsplasser

Herøya Industripark har store parkeringsarealer for sine leietakere og egen parkering for besøkende rett ved Bygg 25. Flere ladestasjoner for el-biler er plassert i nærheten av kontorbygget.

Møterom

Møterom og auditorium

Kontorbygget har en rekke møterom av ulik størrelse. Alle møterommene er lyse og moderne, med prosjektor og lerret, gratis wifi og ved de fleste møterommene er det også kaffe-/testasjon. Auditoriet har kapasitet for inntil 60 personer og ligger i tilknytning til et stort mingleareal. Dette er et perfekt sted for å arrangere avdelingssamlinger, kundeseminarer ol.

Vi tilpasser kontorløsningen ditt behov

Bilde fra kontorlandskap

Kontorlandskap

B25 har flere kontorlandskap i ulike størrelser der bedriften din kan sitte samlet.

Dette er en arealeffektiv løsning som gir mindre areal pr. kontorplass og dermed lavere leiekostnader. 

Cellekontor

B25 er oppført i flere byggetrinn, og i den eldste delen er det hovedvekt av cellekontorer.  Rommene er i flere størrelser, noen av dem kan romme 2-3 kontorplasser.

B25 har også seksjoner med cellekontorer, der firmaet ditt kan få sin "egen" seksjon.  

Prosjekt-/pendlerkontor – all inclusive

Har du behov for et eller flere kontorer i et begrenset tidsrom eller bare i deler av uken? Da kan du leie prosjekt-/pendlerkontor i B25. 

Konseptet er basert på ”all-inclusive"-prinsippet“. Det innebærer at du betaler en fast sum pr. dag, med alt inkludert. 

Kontor med utsikt til verden

Kontakt oss

Tone Brekke

E-post: tone.brekke@hipark.no 

Mobil: + 47 952 15 976

Arne J. Restad

E-post: arne.johan.restad@hipark.no

Telefon: +47 951 44 412

Kart

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler